Welkom bij autobedrijf Imperia Lingmont, de garage voor ú in Rotterdam en omstreken

Het bedrijf is opgericht in 1954 en de dagelijkse bedrijfsvoering is in de handen van de twee eigenaren van Imperia Lingmont , Peter Lingmont en Hans Hokken.

 

Autobedrijf Imperia Lingmont is onderdeel van de Bosch Car Service formule

U kunt bij Bosch Car Service rekenen op een betrouwbare dienstverlening dankzij de ondersteuning van Bosch en ons lidmaatschap van BOVAG. Doordat al onze autobedrijven voldoen aan bepaalde basisvoorwaarden geniet u bij elke Bosch Car Service van hetzelfde hoogwaardige serviceniveau.

 

Over autobedrijf Imperia Lingmont

Imperia Lingmont is een autobedrijf dat zich kenmerkt door klantgerichtheid, vriendelijkheid en de Rotterdamse mentaliteit van hard werken.

Imperia Lingmont is een onafhankelijk autobedrijf. Onafhankelijke autobedrijven hebben een ongebonden, zelfstandige positie ten opzichte van autofabrikanten.

Ze zijn niet gehouden aan contracten of verplichtingen van enig automerk. Ze hebben er dus geen belang bij welk automerk u rijdt. Dit merkt u in uw portemonnee!

U kunt er kiezen uit alle merken en de auto kopen die het beste bij u past.

Een onafhankelijk autobedrijf gaat in overleg met u op zoek naar de auto die voldoet aan al uw wensen en behoeften.

 

BOVAG-gecertificeerd

Het BOVAG-lidmaatschap bewijst dat ons netwerk voor kwaliteit staat. Al onze autobedrijven zijn BOVAG-gecertificeerd en daarmee in het bezit van een algemeen geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Het BOVAG kennis- en adviescentrum biedt ons netwerk professionele ondersteuning. U vindt hier meer informatie over vakkundigheid van BOVAG.

 

Erkend Duurzaam

Alle Bosch Car Service bedrijven zijn vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service oog heeft voor mens en milieu. Dit wil zeggen dat wij niet enkel gericht zijn op het milieu, maar ook op open en eerlijke lange termijnrelaties; met u!